Fontos új információk a tanév végéhez

2020. 05. 23.
Tájékoztatom, hogy a 215/2020. (V.20.) Kormányrendelet szerint a tanév végéig (2020.06.15-ig) fennmarad a digitális oktatási forma. Június 2-től lehetőség van arra, hogy a gyerekeket kis csoportokban, egyeztetett időpontban behívjuk az intézménybe, ahol tanulást segítő foglalkozás szervezésére van lehetőség a délelőtti órákban.
A tanítás nem egész nap zajlik, és nem minden diáknak. Azokat hívjuk be – a szaktanárok döntése alapján – akik tanulmányaikban lemaradtak, vagy felzárkóztatást igényelnek. (Egyszerre egy csoportba maximum 10 diákot hívunk be. )
Gyermekfelügyelet

A szülők  gyermekeik részére felügyeletet – előzetesen jelezve szándékukat – továbbra is igényelhetnek iskolánkban 7.45-16.00 óráig. Amennyiben a szülő igényli gyermeke számára az étkezést a felügyelet alatt, azt a szokásos módon jelezze a GESZ-nek. Az iskolabuszok ebben az időszakban nem közlekednek.

A nyári felügyeletre és a tanulók számára ingyenes, Erzsébet-táborok program kereteiben meghirdetett táborokon való részvételre vonatkozó igényfelmérés folyamatban van.

Tanévzárás

2020. június 13. (szombat) délutáni ballagás kizárólag a 8. évfolyamosok jelenlétével osztálykeretben. Szervezése az osztályfőnökökkel történő egyeztetés fázisában van.

Bizonyítványosztás a többi évfolyamnak június 19-én lesz, osztályonkénti beosztás alapján.

Nyári táborok

A kormányrendelet értelmében megszervezhetők a bentlakásos táborok is,  ezért az idei évben is meghirdetjük a váraljai és az alsóbélatelepi tábort. (A felhívásokat a tábor vezetői hamarosan nyilvánosságra hozzák iskolánk honlapján és a közösségi oldalakon is.)

Váralja                       június 22 – 26.

Alsóbélatelep           július 26 – augusztus 3.

A táborokhoz önkormányzati támogatás igényelhető a bonyhádi tanulók számára.

Tanév végéhez kapcsolódó dátumok:

május 29. (péntek) Gyermeknap (Tanítás nélküli munkanap.)

június 8. Osztálykirándulások napja (Nincs tanítás.)

Június 15. Szakmai nap (Nincs tanítás.)

Steiner Krisztián

intézményvezető

 

Összes hír