Köszöntöm Önöket!

Tisztelettel és szeretettel köszöntünk minden látogatót a Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola székhelyintézménye honlapján.

A webes felület működtetésének célja, hogy a látogató egyszerű és jól strukturált felületen, az információkat könnyen és gyorsan elérje.

Az oldalakon böngészve megismerheti intézményünk sokrétű tevékenységét, pedagógiai munkánkat, tanulóink sikereit, betekinthet mindennapjainkba.

Széchenyi István gondolata:

„a kisded makkbúl idővel termő tölgyfa lesz”

magába foglalja azt az eszmét, melynek szellemében az iskola alkalmazottai tanulóink szellemi, értelmi és testi gyarapodásáért dolgoznak.

Célunk, hogy a lexikai tudás helyett a készségek, képességek fejlesztését helyezzük előtérbe annak érdekében, hogy tanítványaink a mindennapi életben megállják helyüket, képesek legyenek kibontakoztatni tehetségüket, felismerjék lehetőségeiket és alkalmazkodni tudjanak a változó világ követelményeihez.

Problémaérzékeny, csapatmunkában jól együttműködő, kihívásokra nyitott, pedagógiailag jól felkészült alkalmazottak várják az iskolánkat választókat.

Bízunk benne, hogy naprakész információkkal tudjuk segíteni tájékozódását!

 

Szabó Béláné intézményvezető-helyettes