Tantermen kívüli oktatás

2020. 03. 18.

Tisztelt Szülők!

Kedves Tanítványaink!

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetben is tovább kell működtetni az oktatási rendszert, a tanulóknak biztosítani kell a tanulási lehetőséget.

Iskolánk pedagógusai összeállították a következő hetek tantárgyi tematikáját, meghatározták a feldolgozandó tananyagokat, az adott tantárgy tankönyvi fejezeteit, mely feladatokat kell a munkafüzetből, a feladatgyűjteményből megoldani, milyen kutatást, beszámolót kell a tanulóknak elkészíteni.

Felkészültünk arra, hogy ezeket az információkat a szülők és tanulók számára is hozzáférhetővé tegyük.

A tanulók számára továbbra is fontos információforrás a tankönyv, kérjük, hogy ha ez bármely tanulónak hiányzik, jelezzék az osztályfőnököknek, hogy biztosítani tudjuk az iskolai könyvtárból. A tankönyvek jelentős része letölthető PDF-változatban, elérhető a www.tankonyvkatalogus.hu weboldalon.

Iskolánkban a Google Classroom online felületen keresztül folyik a tantermen kívüli oktatás. A hitoktatók a KRÉTA felületén keresztül ütemezik az önálló tanulást. Kivételes esetekben ettől rugalmasan eltérünk a családok lehetőségeit, meglévő eszközeit figyelembevételével.

A próbafeladatok ezen a héten kiküldésre kerültek, köszönjük hogy tanulóink aktívan vettek részt a tesztelésben a felületetek használatának megtanulásában!

Március 23. hétfőtől, napokra ütemezve érkeznek a feladatok.

Tömbösített órarendet készítettünk, mely szerint naponta 3-4 tantárgy heti tananyaga szerint haladnak és számolnak be előrehaladásukról a tanulók. A napi órarendek a kurzusok nyitófalán érhetők el.

Ez a próbahét bizonyítja, hogy kollégáink egy áttekinthető, módszertanilag gazdag tantermi oktatást építettek ki.

Arra kérjük a szülőket ebben a közös pedagógia munkában, hogy támogassák és ellenőrizzék gyermekeiket napi feladataik elvégzésében!

Mindenkinek sikeres és eredményes előrehaladást kívánunk!

Összes hír